Bevezetés > A társaságról
 
 
 

A társaságról

A DrinkShop webáruházat üzemeltető EMMA SLOVAKIA s.r.o. társaság már 2006-ban elkezdett foglalkozni italok értékesítésével, amikor is megnyitotta az első kiskereskedelmi boltját. A jól ismert trencséni borkereskedésben abban az időben csak a válogatott szlovákiai termelők borait találhatta meg. Három évvel később a borok nagykereskedelmi forgalmazását is elkezdtük és létrehoztuk az evinoteka.sk webáruházat, a mai DrinkShop elődjét. A filozófiánk mindig az volt, hogy gondosan válogatott termékeket kínáljunk és azokhoz minőségi szolgáltatásokat, terméktámogatást és tanácsadást biztosítsunk.

 

A nem hagyományos sörök és sörspecialitások világába 2009-ben hatoltunk be a rozsnyói Kaltenbacher sörgyárral való együttműködés megnyitásával. Rövid időn belül a Kaltenbacher sör és az ismert német márkájú Paulaner forgalmázásának fő kereskedelmi partnerévé váltunk. A sörtermékek választékba való felvétele impulzust adott egy új, DrinkShop márkanév alatt működő webáruház létrehozásához és választékunk több tíz belga, angol és skót sörgyár söreivel való bővítéséhez. Szlovákia-szerte elkezdtük szervezni a kiválasztott vállalkozásoknál a világszerte ismert Oktoberfest rendezvényt.

 

A 2013. és 2014. évek fordulóján a kínálatunk zászlóshajójává a dán Mikkeller sörfőzde lett, a vándor sörfőzés úttörője. Néhány hónappal később kínálatunkat két további sörfőzde - a dán To Øl és az osztrák Bevog - termékeivel bővítettük. Együttműködési ajánlatunkkal megszóllítottuk a szlovákiai házisörfőzők közösségét és a kis vándorsörfőzdéket, és ezzel sokak számára segítséget nyújtottunk abban, hogy elhelyezkedjenek érdekes söreikkel a szlovákiai piacon. 2014 novemberében elindítottuk az új változatú drinkshop.sk webáruházat a cseh drinkonline.cz változatával együtt. 2016-ban további doméneket indítottunk el, drinkshop.at, drinkonline.hu és drinkonline.pl név alatt.

 

Jelenleg a webáruházainkban több mint 300 sörspecialitásból, minőségi borok százaiból, rágcsálnivalókból és számos kiegészítő termékek közül válogathat.  Örömmel tölt el bennünket, hogy választékunkat folyamatosan bővíthetjük további minőségi termékekkel, melyek közül több először jelenik meg piacunkon.